Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Και η ζωή πάντα θα συνεχίζεται… είτε με παρουσίες είτε με απουσίες.



Άνθρωποι έρχονται άνθρωποι φεύγουν… η καρδιά πάντα θα έχει αφίξεις και αποχαιρετισμούς… Έτσι είναι η ζωή ψυχή μου! Μια παρουσία κάποτε θα έρθει η στιγμή να γίνει απουσία…  Και τότε έρχεται εκείνη η στιγμή που πρέπει να μάθεις να το αντιμετωπίζεις! Η ζωή είναι ένα ταξίδι… όπως σε ένα ταξίδι γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους έτσι και στη ζωή θα συναντήσεις ανθρώπους και μάλιστα τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους που θα μείνεις άναυδος μπροστά σ’ αυτό το θαύμα… το μεγαλείο μιας ψυχής! Μη φοβηθείς να τους υποδεχτείς στη ζωή σου! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο! 

3 σχόλια:

  1. ...Γιατί να έρθει όμως η στιγμή να γίνει απουσία; ....Κι όσο κι αν τη στολίζουμε μετά την πόρτα της απουσίας...όσο κι αν προσπαθούμε να την απαλύνουμ...παραμένει απουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει γιατί... Στη ζωή πάντα θα υπάρχουν αποχαιρετισμοί... σε οποιαδήποτε μορφή και να είναι! Καμιά φορά ξέρεις, κάποια απουσία μπορεί να γίνει ξανά παρουσία με άλλη πλέον χροιά... καμιά φορά πάλι αυτή η απουσία μπορεί να μην ήταν ποτέ απουσία μέσα στην καρδιά σου... καμιά φορά μπορεί ακόμα και να επιστρέψει... γιατί τελικά υπάρχουν και οι αφίξεις εκτός από τους αποχαιρετισμούς σε εναν σταθμό, σε ένα λιμάνι... Και είναι και οι φορές που μένει για πάντα απουσία... το γιατί το ξέρεις!

      Διαγραφή
  2. κάθε φορα που έχουμε αποχωρισμους αγαπητή τα νυκτερινα κεντρα τριβουν τα χερια τους! με αυτο τι κανουμε ? :P εδωσες στον πιο πανω απαντηση περιμενω και στη δικη μου ερωτηση εαν επιτρέπετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή